Ik studeerde communicatie

Over deze website

Deze website 'Ik studeerde communicatie' fungeert als vangnet voor oud-studenten van de voormalige 'HEAO-CO' in Utrecht. Uit het oog verloren studievrienden zijn weer gevonden en het weerzien is verrassend leuk.

De opleiding startte in 1979, veranderde van naam: in Hogeschool voor Economie & Management (HE&M) en van locatie: de Dr. Max Euwestraat, de Kaatstraat en de Van Asch van Wijckskade. De opleiding verhuisde vervolgens naar De Uithof en heet - na vele jaren - 'HvU faculteit Communicatie & Journalistiek' inmiddels HU Hogeschool Utrecht, instituut Communicatie'. Ach, what's in a name?

'Ik studeerde communicatie'

Sommigen van jullie kennen dat gekke poppetje wellicht niet. Met de tekst Ik studeer communicatie was dit in de jaren '89-'91 het symbool waarmee CO-ers zich gekscherend afzetten tegen andere studierichtingen. Het poppetje verscheen op pamfletten van de Stichting Confetti, maar ook op truien en koffers.

Dat kunnen wij zelf ;)

Deze website is niet gelieerd aan de Hogeschool Utrecht. Het is een initiatief van Michel Versteeg, afgestudeerd aan de HEAO Communicatie in 1992, bedoeld om de contacten tussen oud-studenten - alumni, zo je wilt - te bevorderen. Vooral omdat dit gezellig is, maar wellicht komen er ook interessante samenwerkingen uit voort. Elkaar helpen en inspireren lijkt mij een mooi streven.

De website is geheel belangeloos ontwikkeld door Michel Versteeg, in samenwerking met zijn business partners uit 'deCluster': 'HSTotaal communicatie & design' en 'SkriblCMS'.