Ik studeerde communicatie

Over deze website

Deze website 'Ik studeerde communicatie' is opgezet als vangnet voor oud-studenten van de voormalige 'HEAO CO' in Utrecht. Velen zijn elkaar uit het oog verloren en vinden dat jammer.

De opleiding startte in 1979, veranderde van naam: in 'Hogeschool voor Economie & Management' (HE&M) en van locatie: de Doctor Max Euwestraat, de Kaatstraat en de Van Asch van Wijckskade. De opleiding verhuisde vervolgens naar De Uithof en heet - na vele jaren - 'HvU faculteit Communicatie & Journalistiek' inmiddels 'HU Hogeschool Utrecht, instituut Communicatie'. Ach, what's in a name?

Ik Studeerde Communicatie

Wellicht niet voor iedereen herkenbaar: met het poppetje en de tekst 'Ik studeer communicatie' zetten CO-ers zich destijds gekscherend af tegen andere studierichtingen.

Deze website overigens niet aan de Hogeschool Utrecht gelieerd. Het is een initiatief van Michel Versteeg, afgestudeerd aan de HEAO Communicatie in 1992, bedoeld om de contacten tussen oud-studenten - 'alumni', zo je wilt - te bevorderen. Vooral omdat dit gezellig is, maar wellicht komen er ook interessante samenwerkingen uit voort. Elkaar helpen en inspireren lijkt mij een mooi streven!

Deze website is geheel belangeloos ontwikkeld door Michels 'EMCOMM communicatie & interactie' in samenwerking met partners uit 'deCluster': 'HSTotaal communicatie & design' en 'SkriblCMS'.