Ik studeerde communicatie

Aanmelden voor het volgende feest

Het volgende event vindt plaats op vrijdag 17 mei 2019.
Je kunt je inmiddels aanmelden via onderstaande mail-links:

Ja, ik kom naar de CO-lunch op 17 mei 2019 (ca. 13.00 uur)

Ja, ik kom naar de CO-borrel op 17 mei 2019 (18.00 - 22.00 uur)

Bijdrage voor de zaalhuur

We vragen je om een kleine bijdrage voor de zaalhuur (Cocktail Lounge, Winkel van Sinkel): 5 à 7,50 euro, afhankelijk van de opkomst. Voor de hapjes en drankjes zal ter plaatse een pot gemaakt worden; vorige keer kwamen we uit met 10 euro per persoon.

Ook lunchen?

De borrel is gezellig, maar ook best druk. Daarom denken we aan een lunch die gelegenheid biedt voor een goed gesprek. Ook een mooi alternatief als je 's avonds niet aanwezig kunt zijn. Meer informatie over de locatie van de lunch volgt. Heb je suggesties? (in de nabijheid van 'De Winkel van Sinkel'), laat het weten! De kosten van de lunch zijn overigens voor eigen rekening.

Laat je gegevens registreren!

Twijfel je of jouw gegevens bij ons bekend zijn, stuur dan een mailtje met je volledige naam, je e-mailadres, je telefoonnummer en het jaar waarin je bent afgestudeerd of de opleiding hebt verlaten aan: Michel Versteeg, organisator.

Privacy Statement

Je kunt ervan op aan dat jouw gegevens uitsluitend geregistreerd worden voor berichten over bijeenkomsten van oud CO-ers en nooit aan derden verstrekt zullen worden.
 

Introductieweek CO met sport en bonte avond